Over mij

Logo Lea's HaakjesAltijd actief, een echte bezige bij. Werken met de computer, water en draad is belangrijk voor mij. Wel heel eigenzinnig af en toe 😉 Vandaar mijn eigen website.

Computer

Op de computer ben ik met name bezig met programmeren van websites. Maar ook zet ik de computer graag in om mij te helpen bij mijn hobby’s. Tekeningen maken, foto’s bewerken, formulieren verwerken, informatie over (nieuwe) technieken zoeken, enz….

Water

Ik ben met name in het water te vinden. Zwemmen en duiken zijn de sporten waar ik mij voor inzet.

Draad

Mijn grote liefde ligt op het ogenblik weer bij het haken. Hier is zoveel mee mogelijk! Het internet is niet goed voor een haakverslaafde; zoveel inspiratie te vinden.
Verder vind ik het leuk om alle (andere) mogelijke technieken in de vingers te hebben. Dit zijn bijvoorbeeld: breien, borduren, frivolité en kantklossen.
Alles wat ik hier post zijn dingen die voor mijn gevoel het mooiste resultaat opleveren. Het kan dus best zijn dat ik een techniek beschrijf die je zelf (liever) niet gebruikt. Ik probeer wel alternatieven (in de vorm van links) aan te dragen, maar zal die niet verder uitwerken/uitleggen.

Leuk dat je mijn site bezoekt 😀 Veel leesplezier!

Liefs,
Lea

Profielfoto Lea van Rossen