Dekentje en knuffel

Na het boxkleed weer met de haaknaald aan het werk in  Tunisch entrelac. Het gebruikte garen heeft een mooie lange verloopkleur.

Ik ben begonnen met 2 blokjes en daarna steeds in de rondte doorgegaan. Heel veel draadjes afhechten had ik geen zin in. Het vervelende/grappige was dat ik daardoor aan het eind van de ronde een dubbel vakje moest maken. Van de nood een deugd gemaakt en die ruimte gebruikt om de naam op te “borduren”.

Het eindresultaat ziet er als volgt uit:

deken2 Een Sleutel met een hart als gat en de naam.

Omdat ik nog genoeg garen overhad heb ik er ook een konijntje bij gemaakt. Het was een beetje uitkienen om de kleurverlopen een beetje gelijk te laten beginnen, maar het is wel gelukt.deken1

Catlin staat er leuk op:

2015-03-27 Catlin met knuffel

Tags : ,